Com tancar un negoci temporalment a Google

Què és Google My Business?

Google My Business és una eina gratuïta desenvolupada per Google que permet mostrar més informació sobre la teva empresa als resultats de cerca ia Google Maps. Gràcies a aquesta llista professional, podeu establir relacions amb els clients, actualitzar informació important, enumerar els seus productes i serveis, acceptar comandes en línia, augmentar el seu reconeixement, atraure nous compradors i més.

Una pregunta freqüent als fòrums locals sobre SEO és: “Com elimini un negoci de Google My Business?”. Aquesta és una pregunta comuna, però certament hi ha hagut respostes molt complexes per a una pregunta tan simple.

Hi haurà diversos escenaris i casos possibles en què el propietari d'una empresa podria voler eliminar un negoci de Google My Business, però la manera correcta d'administrar la seva situació individual pot no ser eliminar el negoci de Google. Si el que voleu fer és eliminar el negoci, els passos són força senzills, especialment si ha estat administrador del negoci de Google My Business fins ara.

Passos per eliminar una empresa de manera temporal a Google My Business

Google va llançar originalment la funció “Tancat temporalment” durant la pandèmia. Aquesta funció va aparèixer automàticament per primera vegada per a llocs suposadament tancats durant aquest període de bloqueig i ara està disponible al tauler de control de Google My Business. Aquesta funció és molt similar al tancament permanent, que apareix com un banner vermell a la part superior del panell de Google My Business.

Aquesta nova funció va ser agregada per Google a causa de la pandèmia de la Covid-19. Només el 30% dels establiments que havien de tancar les portes a petició del govern havien actualitzat el llistat de Google My Business. Per solucionar aquest problema, Google va decidir actualitzar automàticament els establiments i marcar-los com a tancats. Des de fa poc temps, Google també permet que els propietaris de les empreses ho indiquin des del panell de control de Google My Business. Tot i que el 90% dels negocis que estaven marcats com “Tancat temporalment” en realitat estaven tancats, això va generar molts errors per als negocis que van romandre oberts però no van actualitzar les seves dades a Google My Business!

Passos per eliminar una empresa definitivament de Google My Business

Per eliminar un compte de Google My Business, haureu de ser propietari del compte i primer haureu d'eliminar o transferir totes les ubicacions dins del compte.

  1. Inicieu sessió a Google My Business mitjançant aquest enllaç: https://www.google.com/intl/es_es/business/.
  2. Al compte que voleu eliminar, feu clic a la icona de menú i després feu clic a “Eliminar”.
  3. Feu clic a D'acord per continuar. És possible que hagueu de tornar a iniciar sessió al vostre compte de Google My Business.
  4. Revisa la informació a la pantalla. Seleccioneu les caselles per confirmar que voleu suprimir el compte de Google My Business.
  5. Fes clic a “Eliminar compte” per eliminar permanentment el seu compte comercial i totes les dades associades.

Abans d'eliminar el compte, primer assegureu-vos que aquesta és realment la millor decisió que podeu prendre per abordar les raons específiques que té per voler eliminar-la. Hi pot haver una millor opció que s'ajusti perfectament a les vostres necessitats. Contacti amb Inter

Avatar de l'autor
Joan Cama
https://interhuge.com

Publica un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te la millor experiència.

Àrea privada de interhuge